HelloSzobák és árakA SörözőHol is vagyunk?FoglalásKépregényEmlékkönyvPartnereink
Hol is vagyunk?

Cím: Budapest I. kerület, Gellérthegy u. 1.
(térkép a link mögött)

Apartmanunk közlekedési szempontból is ideális helyen fekszik, pár lépésnyire Buda egyik központi terétől, a Krisztina tértől. A tér a Déli pályaudvartól a 18-as vagy 56-os villamossal mindössze két megállónyira van, míg a Keleti pályaudvartól 78-as busszal negyedórányi utazással elérhetjük a szállást.
A Nyugati pályaudvartól pedig a 3-as, majd a 2-es metróval szintén a Déli pályaudvarra érkezhetünk; vagy talán egyszerűbb a 3-as metróval Ferenciek tere megállónál a 78-as buszra átszállni. ( http://utvonal.bkv.hu ). Ferihegy 1-ről egyébként vonattal is elérhetjük a Nyugati pályaudvart.
Amennyiben repülővel érkezünk a sörmennyországba, úgy megbízható taxi /mostanában a Zóna Taxi a hivatalos járat../ vagy még olcsóbb minibusz /2300 Ft/fő/ áll rendelkezésre, de a budapesti tömegközlekedés is működik, ha ráérősen, olcsón, de annál kalandosabban akarunk célba érni: a 200-as busz Kőbánya-Kispest metróvégállomásig behoz, onnan pedig 3-as metróval Ferenciek tere, folytatás fent!
Ha gépkocsival érkezünk, a Bed & Beers az M1-es és M7-es autópálya végétől csupán 1 km /térkép/, ezután az apartman előtt biztonságban parkolhatunk, amíg alszunk és sörözünk (a parkolás díja kb.1500 Ft /nap), de pár száz méterre találhatunk ingyen parkolót is.

A szállás érkezéskor akár éjfélig is elfoglalható, míg távozáskor de. 11-kor kérjük tisztelettel leadni a kulcsokat a söröző-recepción, ahol, ha beverünk még egy sört, biztos elmúlik a fejfájásunk...
Fontos! Akárhol is vagyunk a városban, bármely hivatalos taxitársaságot (főleg Budataxi 2 333 333 vagy Tele 5 taxi 5 555 555) felhívva, ha bemondjuk a söröző nevét (Falánk Faló), gyorsan és olcsón elérhetjük apartmanunkat.
+3630 964 9155 || +3630 982 9695 || info@bedandbeers.hu