HelloSzobák és árakA SörözőHol is vagyunk?FoglalásKépregényEmlékkönyvPartnereink
Szobák és árak

A teljesen felújított apartmanunk közvetlenül a söröző felett van, úgyhogy ágytól a sörig 12 másodperc a normaidő. Visszafelé ez egy kicsit lassabb...
A lakás három hálószobából (Lila, Zöld, Narancs), egy nappaliból mely konyha is egyben és egy komplett fürdőszobából (zuhannyal, WC-vel) áll. Ezen kívül rendelkezésre áll egy szeparált WC és egy külön zuhanyfülke is.
Az apartman ideális 8-10 fős csoportoknak (ami kinyitható ágyakkal max 13 főre bővíthető), mivel azonban minden szoba külön is megközelíthető és zárható, lehetőség van a szobák szeparált kiadására is.
A teljes lakás ára: 48.000 Ft/nap.
A legkisebb szobánk a Lila szoba, egy nagyon hangulatos zug kényelmes francia ággyal (1-2 fő). A szoba ára 9.000 Ft/nap.
A legnagyobb szobánk a Zöld szoba, egy külön ággyal egy emeletes (alul francia) ággyal, kinyitható kanapéval, TV-vel, nagy világos a Gellérthegy utcára néző ablakkal (4+2 fő). A szoba ára 22.000 Ft/nap.
A Narancs szobánk közvetlenül a Zöld szoba mellett található, vele összenyitható.
Itt két emeletes, de igen kényelmes ágy van és egy kinyitható kanapé. Előnye, hogy közvetlenül a fürdőszoba mellett van, továbbá hatalmas ablakából gyönyörű kilátás nyílik a Krisztina téri templomra (4+1 fő). A szoba ára 19.000Ft/nap.
A nappali-konyha egy dekoratív közös helyiség szabadon használható számítógéppel (internettel), hűtőgéppel, mikróval, mosógéppel, vasalási lehetőséggel, ingyenes teafogyasztással (Sör helyett? Na-na!). Ezen túl az egész lakás Hot Spot, vagyis minden helyiségben Wi-Fi internet használható.
A szállást érkezéskor 14 óra után lehet elfoglalni és távozáskor 11-kor kérjük leadni a kulcsokat a Sörözőben.
Kérjük - ha gondolod - írd le észrevételeidet - örömeidet, bánataidat - internetes vendégkönyvünkbe mások és a mi okulásunk végett!

BED & BEER inn BUDAPEST
KELL ENNÉL JOBB?! FOGALJ SZÁLLÁST MOST!
+3630 964 9155 || +3630 982 9695 || info@bedandbeers.hu